Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Fri Dec 14, 2018 2:51 pm




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Chosing gameserver
PostPosted: Sat Oct 19, 2013 10:25 am 

Joined: Mon Jan 17, 2011 6:35 pm
Posts: 48
Hi,

is there a way how i can chose my gameserver?

For example if i am playing from europe i can always play on the europe server? On median xl realm you can write gsx in discription. the x stands for the game server number. it seems this doesnt work here. is there a other command or setting?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Chosing gameserver
PostPosted: Sat Oct 19, 2013 12:35 pm 
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 10:11 am
Posts: 977
try try again....

_________________
“Education has failed in a very serious way to convey the most important lesson science can teach: skepticism”


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Chosing gameserver
PostPosted: Sat Oct 19, 2013 11:40 pm 
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 9:26 am
Posts: 490
Location: Richmond Va
Zikur wrote:
try try again....


Pretty much. Would be nice to have that. Not sure how much effort it would take to implement this. I don't expect much from Duff, not even sure if he still plays or not, but am very grateful he still hosts servers and the gateway. I wouldn't ask anything that would take effort enough to make $$ on.

_________________
I was never more at home than I was in battle. - Solomon Kane


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron