Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Fri Dec 14, 2018 12:12 am




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fails to join games
PostPosted: Fri May 25, 2012 11:38 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 1:34 am
Posts: 391
So I was having problems with the mod update that other people weren't.

So I decided to reinstall.

Installed d2 original->1.10->1.3b core->1.3b high res->1.3c beta high res

Windows 7 / No D2SE

Just fails to join games, what did I miss?

_________________
iz a secret


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Fails to join games
PostPosted: Fri May 25, 2012 11:49 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 1:34 am
Posts: 391
I can create single player games, so maybe version problem? How do I tell if I'm updated properly?

All I see is "D2 Mod System 1.03"

Seems I'm not running correct version as single player I'm not getting the new mod to throwing knives. I followed instructions to T don't know what I missed.

_________________
iz a secret


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Fails to join games
PostPosted: Fri May 25, 2012 11:58 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 9:01 pm
Posts: 1383
using -direct -txt after creating a shortcut (either from diablo 2 exe or the .bat file) since it is not done in an mpq. guess you didn't have a previous data folder since you reinstalled.

i went from 1.3b to 1.3c ok. just the cain quirk mentioned earlier

_________________
The reader should not be discouraged if...he does not have the prerequisites to read the prerequisites. P. Halmos


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Fails to join games
PostPosted: Sat May 26, 2012 12:02 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 1:34 am
Posts: 391
kramuti wrote:
using -direct -txt after creating a shortcut (either from diablo 2 exe or the .bat file) since it is not done in an mpq. guess you didn't have a previous data folder since you reinstalled.

i went from 1.3b to 1.3c ok. just the cain quirk mentioned earlier


My install order look good? Not being able to join seems to be like it's a ver problem. Pretty sure I followed instructions to a T :(

Do I have to run from a shortcut with the flags or can I still use my bat file with the flags?

Also how can I tell what version I'm using. yeah my data files are moved, I still have them I think tho. They can help?

_________________
iz a secret


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Fails to join games
PostPosted: Sat May 26, 2012 12:06 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 1:34 am
Posts: 391
I don't know what exactly I've done but it's working now. Maybe the system didn't copy a file over or something I have no idea..

_________________
iz a secret


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Fails to join games
PostPosted: Sat May 26, 2012 12:12 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 9:01 pm
Posts: 1383
glad you got it workin. i think i just used the flags off a copy from the bat file.

_________________
The reader should not be discouraged if...he does not have the prerequisites to read the prerequisites. P. Halmos


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Fails to join games
PostPosted: Fri Jun 15, 2012 11:48 am 

Joined: Thu Jun 14, 2012 2:33 pm
Posts: 34
i am having the same problem. i need failing to join or create.

i put -direct and -txt in the porperties for the shortcut but it didnt work.

can you out the above directions or any other suggestions on how to fix this?

thanks


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: