Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Tue Dec 11, 2018 9:15 am




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can't connect to HU
PostPosted: Fri Mar 16, 2012 10:31 pm 

Joined: Tue Sep 22, 2009 2:08 am
Posts: 78
Just installed everything fresh, from these ancient devices known as compact discs. Followed all the Hell Unleashed installation instructions, no problem. Using the HiRes version, did the D2modsetup, installed, added gateway server to registry, that's all fine but it's not connecting. Haven't added anything else like d2loader and stuff.

Added exceptions to firewall but also tried disabling it anyway. Dunno what port forwarding is about, so I didn't mess with that if it's even necessary. Running the game from the .bat file, outside the Program Files, Windows Vista, ftl.

Here's what the BNetLog says:

Connecting to Battle.net...
querying gateway 209.172.49.105
searching for the fastest server
no servers found

Pretty sure the realm is up at the moment, I can see other games in the Realm Status webpage. What have I missed?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Can't connect to HU
PostPosted: Fri Mar 16, 2012 11:03 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2010 5:16 pm
Posts: 573
Location: Lost, In Between Nothingness
try not using the bat file, just use the normal shortcut

_________________
Practice safe trolling and be wary of spambots they have squaids.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Can't connect to HU
PostPosted: Fri Mar 16, 2012 11:36 pm 

Joined: Tue Sep 22, 2009 2:08 am
Posts: 78
Same result.

If that is the right gateway I.P. then I fear it is an issue with my network not letting Diablo through.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Can't connect to HU
PostPosted: Sat Mar 17, 2012 1:48 pm 

Joined: Tue Sep 22, 2009 2:08 am
Posts: 78
Fixed.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Can't connect to HU
PostPosted: Sat Mar 31, 2012 3:57 pm 

Joined: Wed Apr 07, 2010 10:10 am
Posts: 22
how exactly did you fix this? I'm having same problem...just installed everything fresh but cannot connect to arimyth network. I did 'run as admin' for the bat didn't work.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Can't connect to HU
PostPosted: Sat Mar 31, 2012 4:01 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2010 5:16 pm
Posts: 573
Location: Lost, In Between Nothingness
Did you run the hu.reg file first? If so don't use tha bat file just make a shortcut to the game.exe

_________________
Practice safe trolling and be wary of spambots they have squaids.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron