Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Fri Dec 14, 2018 1:02 am




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: couple of problems
PostPosted: Sun Sep 18, 2011 9:14 pm 

Joined: Fri Mar 04, 2011 7:01 pm
Posts: 3
cant equip mercs with items, and when I run the d2modsetup it will not let me join games online, it gives me the generic

UNHANDLED EXCEPTION: ACCESS_VIOLATION(c0000005)

so anyway to fix this? because I really like my mercs :)


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: couple of problems
PostPosted: Mon Sep 19, 2011 7:17 am 
Moderator
User avatar

Joined: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm
Posts: 815
Did you install the core download and run D2modsetup? without that the merc plug in won't work.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: couple of problems
PostPosted: Wed Sep 21, 2011 9:44 am 

Joined: Wed Nov 11, 2009 2:35 pm
Posts: 177
dap713 wrote:
cant equip mercs with items, and when I run the d2modsetup it will not let me join games online, it gives me the generic

UNHANDLED EXCEPTION: ACCESS_VIOLATION(c0000005)

so anyway to fix this? because I really like my mercs :)

im having same trouble but when i use mods setup to uninstal i can jion games but stash and every thing is wrong size and i cannot access most of my gear im wearing because its of screen . then tried to use in game option to correct that prob and seems to work except when i go to open char or inventory game crashes. with a cel error any help on this would be much appriecated


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: couple of problems
PostPosted: Wed Sep 21, 2011 2:46 pm 
Moderator
User avatar

Joined: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm
Posts: 815
If you downloaded a high res mpq you must use the d2modsetup to install the mod or else it WILL be unstable. Also while it might give a generic error at the same time it generates a debug log. Look for D2****** files(where *'s being the date numbers). If your not sure which of those D2****** files to submit then delete them all and try running d2 again to get the generic error. This will create a fresh error log with the name D2******. Submit that D2****** file to here so that people can look at the error log and figure out what the actual error is.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: couple of problems
PostPosted: Wed Sep 21, 2011 3:38 pm 

Joined: Wed Nov 11, 2009 2:35 pm
Posts: 177
Baerk wrote:
If you downloaded a high res mpq you must use the d2modsetup to install the mod or else it WILL be unstable. Also while it might give a generic error at the same time it generates a debug log. Look for D2****** files(where *'s being the date numbers). If your not sure which of those D2****** files to submit then delete them all and try running d2 again to get the generic error. This will create a fresh error log with the name D2******. Submit that D2****** file to here so that people can look at the error log and figure out what the actual error is.

thanks i found my problem it was in the cracked files k4im put up for the loader been corrected and all is working atm


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron