Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Fri Dec 14, 2018 1:48 pm




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 9:48 am 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
so I was doing shit I probably shouldnt be doing with the low amount of knowledge I have but wtf, I thought i wouldnt fuck shit up too much.
So I was trying to add the fixed strings(no screen shakes and stuff) and was opening the string.tbl file a lot so I went in to properties and changed the "open with" program to my TBLEd100 that I use to add shit to the string files. And after that all shit on my ui disapeared that had been added from PRs client side edits and stuff that I had added my self.
So I'm guessing its because I changed the program wich to open the tbl files with because its the only thing that I did except add stuff in to the tbl itself.

How do I change it back or is it something else that fucked shit up?

_________________
Its always in the last place you look....


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 10:18 am 
Moderator
User avatar

Joined: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm
Posts: 815
My test patch download includes a string.tbl file in it's data folder structure (under a number of folders in the local subfolder). If you edited something else besides string.tbl I wouldn't be able to so conveniantly point out a replacement then.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 10:22 am 
Moderator
User avatar

Joined: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm
Posts: 815
Also what strings were you trying to specifically fix? I got the proper tool for changing and adding strings on my end. Just specifically list exactly what the typo'ed strings look like and what they should be. This way for the next patch I can have those strings fixed. I got plenty of time on my hands since the test phase is going slow.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 10:41 am 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
my d2newstats doesnt seem to work. now I got all the ui things to work, by that I mean the boxes. But where it should be like Absorb and pierce doesnt show at all. but its all in the d2newstats.

Image

EDIT: its not what is inside the tbl file that is the problem. its when I changed the program wich opens the string.tbl file that everything went to shit. So I'm afraid that D2 cant read it properly. Or its something with the d2newstats that is fucked up

_________________
Its always in the last place you look....


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 10:54 am 
Moderator
User avatar

Joined: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm
Posts: 815
Does your D2mod.ini mention the d2newstats.dll? If not then it's just simply reading the char screen .dc6 from your data folder but not reading your d2newstats at all. The statonly lines of your d2newstats.txt should in the very least display even if the string only lines don't (since they don't require strings).


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 11:03 am 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
yeah the .ini file didnt have d2newstats.txt at all.
If you check your download link for the new patch you'll see that D2NewStats=D2NewStats.dll is missing from the .ini file and thats why I had all this problems. Thanks for the help

_________________
Its always in the last place you look....


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 11:12 am 
Moderator
User avatar

Joined: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm
Posts: 815
Well people who had the stat screen but where downloading a the test patch data folder with no extended stat screen files (but entirely deleting the old folder) caused other errors. The stat screen reference had to be removed from the ini to prevent further errors of this type. Once the official patch rolls around the stat screen that I've been working on will be in though and that will cut this mess entirely.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: tbl file trouble or something
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 11:13 am 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
oh and the fixed strings I was talking about was from this thread: viewtopic.php?f=8&t=2565&p=23470&hilit=fixed+string#p23470

_________________
Its always in the last place you look....


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: