Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Fri Dec 14, 2018 2:47 pm




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Tue Jul 26, 2011 9:25 pm 

Joined: Sat Nov 27, 2010 11:42 am
Posts: 47
i had a similar problem, it was very annoying

have you modified the target properties of the shortcut (and original file?) to the d2 file in your d2 folder with -direct -txt?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Fri Aug 05, 2011 2:13 pm 

Joined: Fri Aug 05, 2011 2:07 pm
Posts: 8
how do you do that, hfown?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Fri Aug 05, 2011 2:33 pm 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
go in to your shortcut of the newloader and on the end of the target line you make a space and write
-direct -txt
There is a space between them

_________________
Its always in the last place you look....


Last edited by Verb on Sat Aug 06, 2011 4:36 am, edited 1 time in total.

Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Fri Aug 05, 2011 6:00 pm 

Joined: Fri Aug 05, 2011 2:07 pm
Posts: 8
goddamnit, can someone make a step by step video? this has been bugging me all day and i cant get it to work?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Sat Aug 06, 2011 4:40 am 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
right click the newloader, press properties. there are several tabs, go to the shortcut tab.
There it says:
NewLoader - shortcut
Target type: Application
Target location: Diablo II
Target: "C:\Users\Verb\Diablo II\NewLoader.exe" -direct -txt -skiptobnet -w

The last one that says target, thats where you add the -direct -txt. as you can see this is my target line and I have -skiptobnet so that I dont have to see the blizzard and blizzard north screen, and -w makes so its in windowed mode. You dont need the last two if you dont want to.
I couldnt make a screenshot so I hope this helps

_________________
Its always in the last place you look....


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Mon Aug 08, 2011 3:33 pm 

Joined: Fri Aug 05, 2011 2:07 pm
Posts: 8
i can do it on teh shortcut but cant do it to the one in my folder. why?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Please insert your diablo 2 expansion disc
PostPosted: Mon Aug 08, 2011 3:49 pm 

Joined: Mon Feb 21, 2011 11:47 am
Posts: 615
Location: Stockholm, Sweden
you're only supposed to do it on the shortcut. Also in your shortcut, go to compatibility and check the boxes on Disable visual themes and Disable desktop composition. You might also want to run the program in compatibility mode for windows XP(service pack 3).
Should work then

_________________
Its always in the last place you look....


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron