Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Tue Dec 11, 2018 8:18 am




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tornado Crash
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 12:18 am 

Joined: Mon Jul 05, 2010 10:59 pm
Posts: 16
So i get a sweet error message everytime the graphic for the tornado shows up, asked a couple of guys for advice and we didn't get anywhere. Did a fresh full reinstall and still the same error came up. Luckily they managed to get past the canyon and dury without me, but needless to say its pretty annoying to not be allowed in the room with Mythia, Hellforge Dragon, etc.

Any ideas would be appreciated.

my error is much like this one someone else had earlier only instead of oxTRlitNUhth it just says Tornado, also the advice there did not work hence the repost

http://forum.arimyth.com/viewtopic.php?f=9&t=3258


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Tornado Crash
PostPosted: Fri Jul 08, 2011 2:17 am 

Joined: Wed Jan 27, 2010 5:52 pm
Posts: 164
Location: the Netherlands
Any hints in D2yymmdd.txt? (This logfile is located in your d2 directory)

What OS are you using? (I remember a post about the location of your d2dir on w2007, since it's more protective for Program Files and such)

Are you using modified files in <d2dir>\data\global\Excel directory? (skills.txt or missiles.txt maybe?)


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Tornado Crash
PostPosted: Sat Jul 09, 2011 2:16 am 

Joined: Mon Jul 05, 2010 10:59 pm
Posts: 16
found that file, (there were 3 of them) couldn't make heads or tails of them.

using vista.

and there is no such data folder in my d2 directory.

Just informed i could download an mpq viewer and try to switch the graphic with something else in missles.txt, might try that one.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Tornado Crash
PostPosted: Sat Jul 09, 2011 4:30 am 

Joined: Wed Jan 27, 2010 5:52 pm
Posts: 164
Location: the Netherlands
What is the location of your d2 directory? (did you do the extra steps needed for installation on vista? running d2modsetup.bat as admin or whatever the steps are)

You can delete the mentioned logfiles, so that next time you start, it starts a new log.
Could you paste that log here?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Tornado Crash
PostPosted: Sat Jul 09, 2011 12:51 pm 

Joined: Mon Jul 05, 2010 10:59 pm
Posts: 16
uhhhh the location is C:\Program Files (x86)\Diablo II

and no, I didn't do anything differnt for vista. I searched for "vista" when i started having problems getting diablo installed and running but nothing came up that related.
I just tried running d2modsetup.bat as admin and got an error message:

Error loading .\d2mod.dll

The specified module could not be found

thats odd...


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Tornado Crash
PostPosted: Sat Jul 09, 2011 1:38 pm 
User avatar

Joined: Thu Jan 14, 2010 6:02 pm
Posts: 1627
move game outside program files :D


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Tornado Crash
PostPosted: Sat Jul 09, 2011 6:28 pm 

Joined: Mon Jul 05, 2010 10:59 pm
Posts: 16
Just got error'd out in the same manner but this time from the first wave of guys before baal...the lightning one.
yeah that was a hasty trip to the restart button.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron