Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Sun Jun 24, 2018 1:16 pm




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: fresh install - no working exe!
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 4:18 am 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
ok so i just installed the game from disc, fresh. d2 then Lod. then i followed the steps on the 1st page. i did the full and high res downloads. then i tried to add a loader. but none of them will run the game. i searched up loader on the forum and tried to download and use just about every one that was posted. i tried the -direct -txt thing too. i get this error: "the ordinal 10254 could not be located in the dynamic link library Fog.dll." im like woah... why the fuck not? otherwise it tells me to insert a disc. obviously running from hellunleashed.bat doesnt work either, nor does actually running from the lod disc, of course... just seems like i cant find any way to execute the game. and btw, does installing the LODPatch_110 simply consist of dropping it in the directory? if not then what else is there to do? well anyways, if someone has any clue please help, im pretty annoyed right now. =/ thanks


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 11:37 am 
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 3:22 am
Posts: 99
Location: Melbourne, Australia
Just install the patch, 1.10, it updates automatically.

_________________
Mess with the best, die like the rest!!


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 5:49 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
still need a working exe. :( can people just start posting loader and exe downloads on this thread? that might lead to some i havent tried yet.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 5:53 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
why isnt there a working exe inside the hu files to begin with? wouldnt it seem kind of standard if youre going to put out a mod, u should put out a crack/exe that starts the game along with it? xD atleast i would hope its POSSIBLE!


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 7:45 pm 
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2010 5:16 pm
Posts: 573
Location: Lost, In Between Nothingness
exe comes with the game thats why it isn't with the download
Loader is here
This is the correct order from disc installation :
1- Install Diablo II 1.00
2- Install Diablo II LoD which is 1.07
3- Install LoDPatch_110.exe which is 1.10 -> http://files.arimyth.com/HU/LODPatch_110.exe
4- Install HU 1.3b Core
5- Install either HU 1.3b HighRes r2 or NormRes r3
6- Run D2ModSetup, be sure it asks to INSTALL
if you are running in windows 7 don't install it in program files, or it may not
work

if it cant find the ordinal either you have wrong base version, its not there(bad install), or windows has relocated the file in memory(just a computer restart fixes this one)

_________________
Practice safe trolling and be wary of spambots they have squaids.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Fri Jan 20, 2012 2:15 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
thanks dew, im going to try it all over again.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:41 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
well i did all of that just as u said. and last step is i added the loader u linked and sent shortcut to desktop and put -direct -txt. i ran the short-cut. same problem. no ordinal 10254 :( im so sad


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:42 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
i also didnt install it in the program files


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:48 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
i restarted the comp. ran the loader again. and it just had an hourglass for 2 seconds then did absolutely nothing. not even an error msg.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:49 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
how can i have the wrong base version? i ran it from all legit and original d2 discs with 16 digit key codes.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 12:56 pm 
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2010 2:44 pm
Posts: 36
do you think if i registered my copy of d2 and LOD on battlenet that they would let me download the game from there? then maybe id be able to have the files i am missing.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: fresh install - no working exe!
PostPosted: Sun Jun 24, 2018 12:14 pm 

Joined: Sat Apr 20, 2013 5:19 am
Posts: 19
Hello, I have the same problem, any ideas? And yes I tried reinstall game, mod and still doesn't work...


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron