Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Mon Oct 22, 2018 7:01 am




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Having trouble and no clue what I did wrong.
PostPosted: Tue May 04, 2010 10:22 am 

Joined: Tue May 04, 2010 10:12 am
Posts: 2
Things I know I did right. (To my knowledge)

I have version 1.10.
I extracted all of the mod into the d2 folder.
I am using the downloaded game files provided from the Blizzard website, but am getting around the need for a CD by using an .iso


Things that are going wrong.

D2ModSetup cannot find the required .dll to run. As far as I can tell through these message boards that .dll is D2Mod.dll. D2Mod.dll is located about 2 files up in the list in the same directory (my Diablo 2 directory) as D2ModSetup. Even crazier is that after trying to run D2ModSetup I'm asked to verify changes to my Windows registry. Upon allowing those I tried running HellUnleashed.bat for giggles. Game starts along with HUGuard. Searching for hacks....Searching for hacks...Error connecting to the server. Well my game is still running so might as well check that out I guess. The Amyrith Network appears to be available so I attempt to connect. I am informed that Battle.net is unable to verify my patch. Let's see if anything works then. I create a new character in single player and the game starts. I am now starting with the Horadric Cube and a large inventory and stash as the mod states I should have. I have no clue what's going on. Frustration overwhelming...


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Having trouble and no clue what I did wrong.
PostPosted: Tue May 04, 2010 10:31 am 

Joined: Tue May 04, 2010 10:12 am
Posts: 2
Nevermind I just had a breakthrough of great success. I ran everything in Windows compatibility mode for XP instead of Windows 7 and stuff started working. I'll keep this updated if I have any more problems.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Having trouble and no clue what I did wrong.
PostPosted: Tue May 04, 2010 11:01 am 
Moderator
User avatar

Joined: Fri Aug 07, 2009 10:48 am
Posts: 2432
Thom wrote:
I'll keep this updated if I have any more problems.


Please do, success stories of solving tech problems are always useful to other people who may have similar problems.

Welcome to HU.

_________________
People who live in cinder block houses can throw whatever they want.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Having trouble and no clue what I did wrong.
PostPosted: Sat Jun 12, 2010 11:46 am 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 1:34 am
Posts: 391
It means you need to get rid of your hacks..


No antihack hasn't been up for ages now, hopefully after the next reset but I doubt it. So just ignore it, or remove the check from the .bat file or close the window after the game starts if you don't want to see it.

_________________
iz a secret


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron