Login


All times are UTC - 5 hours


It is currently Sat Dec 16, 2017 10:00 am




   [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Any fixes for lag on TCP/IP?
Posted: Fri Nov 24, 2017 1:48 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 759
This guy's post sums up exactly what my issue is, and no one seems to have any answer for it.

https://eu.battle.net/forums/en/bnet/topic/17616961921

I'm not using a router (I plug it in sometimes for xbox only) it's just a hard line into modem. I turn off firewall. Buddy joins my game just fine, no problems. After an hour or so, I get a gradual increase in FPS drop and frame skip until it gets to be completely unplayable, going from 59 FPS / 0 skip to 10 fps / 15-25 skip.

Interestingly, this lag also happens if I am by myself hosting a TCP/IP game that nobody ever joins; eventually it just lags so badly that I have to leave and restart the game. It has never happened when playing on Arimyth realm, single player, or any other game ever. I've gone through multiple acts over several hours on the realm patch with friends and never had any lag.

What could possibly be going wrong here that the game lags out by myself just because of TCP/IP hosting?


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
   [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for: