Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Sun Nov 18, 2018 3:31 pm




Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ] 
Author Message
 Post subject: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Mon Aug 11, 2014 11:53 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:26 pm
Posts: 326
Location: Quebec, Canada
Sorry guys I wasnt able to do it tonight, I'll try to do it during the day tomorrow. I'll send an announcement when it'll be done. Thanks.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:06 am 
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 6:42 am
Posts: 724
Thanks for the update. Mraw and Rage.. are we good with the final changes.. let's make sure it's all wrapped up before giving it to Duff.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:09 am 

Joined: Sun Dec 25, 2011 12:58 pm
Posts: 225
What patch are we getting right now? Rage's version? Mraw's various edits? Pretty sure there are still some issues with Mraw's.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:12 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:26 pm
Posts: 326
Location: Quebec, Canada
Last one I got was from PureRage-DoD which was sent to me few days ago ...


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:20 am 

Joined: Mon Aug 31, 2009 10:29 am
Posts: 525
should be the purerage version since that is what was tested for the whole last month.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 4:26 am 

Joined: Wed Jul 23, 2014 4:58 pm
Posts: 106
Pious wrote:
should be the purerage version since that is what was tested for the whole last month.


^


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 8:07 am 
User avatar

Joined: Wed Sep 09, 2009 10:06 am
Posts: 1206
Pious wrote:
should be the purerage version since that is what was tested for the whole last month.

_________________
LockDown wrote:
Go outside.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 9:04 am 
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 6:42 am
Posts: 724
So I can download the version that's in rage's thread and that will be used or will I need to wait for a package to be uploaded by duff.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 9:06 am 
User avatar

Joined: Wed Sep 09, 2009 10:06 am
Posts: 1206
hunterAS wrote:
So I can download the version that's in rage's thread and that will be used or will I need to wait for a package to be uploaded by duff.

Yes, you can download the latest file from rage and it will work.

_________________
LockDown wrote:
Go outside.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:12 pm 

Joined: Mon Aug 31, 2009 10:29 am
Posts: 525
the main download thread is already updated with 1.41D for everyone to download. the realm is not reset yet so you'll still see your old chars for a little if you log in right now.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:51 pm 

Joined: Fri Jul 18, 2014 2:49 pm
Posts: 4
is the server taken offline already?
or did i mess up my installation when i updated?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 12:59 pm 

Joined: Mon Aug 31, 2009 7:13 pm
Posts: 112
I believe the server is offline... Unless I also messed up the installation xD. Lets just wait a bit and try again. Looks like he might be updating it right now!


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:00 pm 

Joined: Mon Aug 31, 2009 7:13 pm
Posts: 112
WAit nvm I just tried again. The accounts are wiped.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:03 pm 

Joined: Fri Jul 18, 2014 2:49 pm
Posts: 4
yeh nice seems like i wasnt messing anything up :)


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:15 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:26 pm
Posts: 326
Location: Quebec, Canada
Everything should be fine now. Realm has been reset and 3 GS updated. More GS to come, hopefully.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:26 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 996
Lol uhh it says I'm missing d2lang.dll and it crashes. Never even seen that dll before.

Edit: Well I found that and it said 'cannot find default'

Time to do the usual full reinstall everytime this mod updates =/


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:40 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:26 pm
Posts: 326
Location: Quebec, Canada
Did you download / install core files as well ? Because you need to.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:49 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 996
Of course. It says running 1.41d but the screen is derped out and then it blows up when I hit battle.net


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 1:52 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 996
D2modsetup -> there was a problem starting .\d2mod.dll the specified module could not be found.

Now I fixed it to run d2modsetup successfully then I get the c0000005 error when I login.

Well my 1.41c still works fine but the HULauncher isn't updated yet for 1.41d apparently so I'll just wait for that lol

Edit: FIXED...just dumped all new files on top of old files and hit replace copied ones...apparently something is missing from the 1.41d files if you try to only use those...


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 5:15 pm 
User avatar

Joined: Tue Feb 01, 2011 5:48 pm
Posts: 1670
thanks duff!

_________________
PureRage-DoD wrote:
Cowards die in shame, I ain't afraid to lose a char, it's not like it's important. :lol:


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Tue Aug 12, 2014 8:48 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 996
Is anyone else's resolution derped out? Mine only lets me run 1024x768 or 1280x768. How to fix?

LOL well apparently I just broke my game by trying to move around the d2multires stuff and I removed it but now I'm still getting the error c0000005 when I click on the character.


I also have this:

Loading D2MultiRes v1.02
Enumerating Display Modes...
Added Display Mode: 10: 640 x 480
Added Display Mode: 11: 720 x 480
Added Display Mode: 12: 720 x 576
Added Display Mode: 13: 800 x 600
Added Display Mode: 14: 1024 x 768
Added Display Mode: 15: 1152 x 864
Added Display Mode: 16: 1280 x 720
Added Display Mode: 17: 1280 x 768
Added Display Mode: 18: 1280 x 800
Added Display Mode: 19: 1280 x 960
Added Display Mode: 20: 1280 x 1024
Added Display Mode: 21: 1360 x 768
Added Display Mode: 22: 1366 x 768
Added Display Mode: 23: 1600 x 900
Added Display Mode: 24: 1600 x 1024
Added Display Mode: 25: 1600 x 1200
Added Display Mode: 26: 1680 x 1050
Added Display Mode: 27: 1920 x 1080
Added Display Mode: 28: 1440 x 900
Enumeration Complete: 19 Display Mode(s) Found...
Loading DLL File: D2Client.dll
Loading DLL File: D2GFX.dll
Loading DLL File: D2GDI.dll
Loading DLL File: D2Common.dll
Loading DLL File: D2CMP.dll
Loading DLL File: Fog.dll
ERROR: Unable to change access to DLL 'Fog.dll'. DLL file not loading.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Wed Aug 13, 2014 8:51 am 
Game Server Host
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 12:33 am
Posts: 4291
Low res support was dropped. It's a huge can of worms doing, 1 high res lite, 1 low res lite, 1 high res full, 1 low res full, 1 d2se, 1 non d2se.

Don't move .dlls unless you now what you are doing.

_________________
Bron wrote:
There's no cure for being a cunt.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Wed Aug 13, 2014 9:55 am 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 996
Well I don't want low res, I want more high options, lol


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Wed Aug 13, 2014 11:04 am 
Game Server Host
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 12:33 am
Posts: 4291
There's only a choice of the 2 resolutions. If you want it higher you'd need to manually create every panel and move every button/skill icon yourself to fit into the new resolution.

Or am I misunderstanding and there's only 1 resolution working? What resolution are you trying to run it as?

_________________
Bron wrote:
There's no cure for being a cunt.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Update 1.4D + Reset
PostPosted: Wed Aug 13, 2014 11:57 am 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 996
I think it was 1280x960 but I'm not sure. I have a wide 24" monitor and it put black bars on the side. Without the bars the characters look 4 ft tall and 300 lbs. I need more of a 4:3 aspect or just an old square monitor lol...is there any way to change this without being super XML DLL WTF nerdy?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: