Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Wed Nov 14, 2018 12:33 am




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Fri Feb 14, 2014 10:21 am 

Joined: Sat Feb 08, 2014 1:09 pm
Posts: 23
Yes, like the picture showed below.

The cause is yet unknown

Image


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Fri Feb 14, 2014 4:38 pm 
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 9:26 am
Posts: 489
Location: Richmond Va
I had this issue also, never found a fix for it. Lousy direct draw :roll:

_________________
I was never more at home than I was in battle. - Solomon Kane


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Sat Feb 15, 2014 10:28 am 
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 12:16 pm
Posts: 18
Bad config of "Glide to OGL"


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Sat Feb 15, 2014 9:17 pm 

Joined: Sat Feb 08, 2014 1:09 pm
Posts: 23
sotokan wrote:
Bad config of "Glide to OGL"

Though I reset the settings, nothing changed and the cutting problem is still going on.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Sun Feb 16, 2014 7:29 am 
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 12:16 pm
Posts: 18
Make sure the "static screen" settin is "off": "no"


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Sun Feb 16, 2014 7:37 am 
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 12:16 pm
Posts: 18
fuck, i havin the same problem. Use old versión of "Glide3 to OGL", the same that comes whit HU 1.13g MOD. I think that will resolve the problem.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: A screen cutting on Glide mode with HighRes Ver
PostPosted: Mon Feb 17, 2014 9:41 am 

Joined: Sat Feb 08, 2014 1:09 pm
Posts: 23
sotokan wrote:
fuck, i havin the same problem. Use old versión of "Glide3 to OGL", the same that comes whit HU 1.13g MOD. I think that will resolve the problem.


That means they should add support for newer version of gl3-to-ogl. Out-dated LOL

As a famous Net saying from China: Im not alone LOL

Ty for the reply.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: