Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Fri Nov 16, 2018 11:27 am




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: No Gateway
PostPosted: Mon Apr 22, 2013 3:37 pm 

Joined: Mon Apr 22, 2013 3:35 pm
Posts: 2
2. No Arimyth Network in Realm list. What do I do?
- Run hu.reg, found in your HU folder.


I tried this and it did not work for me. Got a Gateway editor with the info i need to make it?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: No Gateway
PostPosted: Mon Apr 22, 2013 7:31 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 9:01 pm
Posts: 1378
http://blue.arimyth.com/BNetGatewayEditor.exe

run it.
click add.

server name: arimyth network
ip address: 209.172.49.105
timezone: whatever, mines set to -2

click save, start the game, change the gateway to arimyth network.

See if this helps

_________________
The reader should not be discouraged if...he does not have the prerequisites to read the prerequisites. P. Halmos


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: No Gateway
PostPosted: Tue Apr 23, 2013 12:46 am 

Joined: Mon Apr 22, 2013 3:35 pm
Posts: 2
Thanks


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: No Gateway
PostPosted: Wed Apr 24, 2013 6:02 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Aug 06, 2009 7:26 pm
Posts: 326
Location: Quebec, Canada
Wrong, IP address is either realm.arimyth.com or 184.107.195.10


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: No Gateway
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 6:39 pm 
User avatar

Joined: Tue Feb 22, 2011 4:07 pm
Posts: 132
followed the instructions to install the mod but didnt have arimyth network come up. tried to add it manually as put here and i still get 'cannot connect to battle.net" ....anybody know whats going on?

_________________
I do not like green eggs and ham!


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: No Gateway
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 7:53 pm 
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 1:34 am
Posts: 391
If it says you are trying to access battlenet you are doing just that, trying to access there servers with a modded version. You need to run the reg file to put arimyth into the list of realms then choose that one from the menu.

_________________
iz a secret


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: No Gateway
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 8:09 pm 
User avatar

Joined: Tue Feb 22, 2011 4:07 pm
Posts: 132
ah much appreciated!

_________________
I do not like green eggs and ham!


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: