Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Mon Oct 21, 2019 8:41 pm




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 6:06 am 

Joined: Sat Mar 05, 2011 6:04 am
Posts: 6
I downloaded 1.21 solo play from moddb, everything is installed, and setup properly.

1.10 LOD, installed
Extracted the archive in my D2 folder
Ran D2ModSetup.bat ... the window appears for a split second and closes.. :?:

Here is what's in my Modsetup.bat

Code:
@echo off
rundll32 .\d2mod.dll,D2ModSetup
@echo on


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 6:08 am 
User avatar

Joined: Sun Apr 25, 2010 9:26 am
Posts: 285
viewtopic.php?f=8&t=2149

_________________
I need more Dropbox space, pls register using this referal link, so you and me get 500mb more space:
http://db.tt/sbpJWYD1


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 6:16 am 

Joined: Sat Mar 05, 2011 6:04 am
Posts: 6
Is there a plugin for solo mode? I don't think I can handle a game tweaked for multiple people on my own

Edit: I just grabbed the 1.3 lite version and everything appears to be working, thanks :mrgreen:


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 6:37 am 
User avatar

Joined: Sun Apr 25, 2010 9:26 am
Posts: 285
I have a Plugin for 1.2 SP on my PC, I only need to upload it..

_________________
I need more Dropbox space, pls register using this referal link, so you and me get 500mb more space:
http://db.tt/sbpJWYD1


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 7:36 am 

Joined: Sat Mar 05, 2011 6:04 am
Posts: 6
ki4m wrote:
I have a Plugin for 1.2 SP on my PC, I only need to upload it..

ah..well what's the difference between lite and full?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 8:27 am 
User avatar

Joined: Sun Apr 25, 2010 9:26 am
Posts: 285
lite=without new sound
full=with new sound

_________________
I need more Dropbox space, pls register using this referal link, so you and me get 500mb more space:
http://db.tt/sbpJWYD1


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: D2ModSetup.bat does nothing..
PostPosted: Sun Mar 06, 2011 8:58 am 

Joined: Sat Mar 05, 2011 6:04 am
Posts: 6
get your fucking virus out of my thread

In case anyone is stupid enough to actually run that..

http://virusscan.jotti.org/en/scanresul ... 70da58354c


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron