Login | Register


All times are UTC - 5 hours


It is currently Sat Jul 21, 2018 8:01 pm




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Mon May 21, 2018 7:53 am 

Joined: Sat Apr 16, 2016 8:42 am
Posts: 43
Back when I used to play 1.6 I was able to open up multiple diablo games to fill to make the game harder and more xp.

I have just recently installed brand new again using the 1.9 download and then adding the 1.8 multiplayer. Game works fine I’m already in act4 normal but I can’t figure out how to open more than one game so I can join multiple characters.

If anyone could help me through this it would be very much appreciated thanks.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Mon May 21, 2018 3:38 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 868
Windowed D2SE is the best way.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Tue May 22, 2018 8:04 am 

Joined: Sat Apr 16, 2016 8:42 am
Posts: 43
Yeah I have it set to windowed.

What i'm getting at is i open d2se and open HU and join a game bam no problem.
I then minimize and open d2se again which auto launches diablo but has no gateway so i cannot connect to battlenet it says.

I used to be able to do this to open more than one diablo game up at a time but i'm not sure what is causing this issue. When i click to select gateway it just says none as i have no option.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Tue May 22, 2018 6:09 pm 

Joined: Wed Dec 12, 2012 7:24 pm
Posts: 868
Did you run hu.reg?


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Tue May 22, 2018 10:12 pm 

Joined: Sat Apr 16, 2016 8:42 am
Posts: 43
Yes


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Wed May 23, 2018 5:42 am 

Joined: Tue Sep 01, 2009 11:50 am
Posts: 126
Angel wrote:
hu.reg did nothing for me. For anyone actually wondering how to do it, here is step by step information.

1. Start menu -> Search regedit -> open regedit.exe

2. Current user > Software > Blizzard Entertainment > Diablo II

3. Create a new string, name it BNETIP

4. Modify the string, change the info to: bnetd.arimyth.com

Now everytime you load up a D2SE it'll say NONE, but it'll default to the arimyth regardless. This will, however, mean anytime you do anything in d2 it will default to arimyth. So be aware if you play other mods.


Try this.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: How do I open multiple diablo games?
PostPosted: Wed May 23, 2018 7:26 am 

Joined: Sat Apr 16, 2016 8:42 am
Posts: 43
OMG thank you this worked!

i'm ok with this always defaulting as this is the only mod i ever play and don't play vanilla.

I very much appreciate this.


Top
 Offline Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: